Aquastop - hidroizolatii perfecte
Hidroizolatii subsol Hidroizolatii pardoseli bai, balcoane Hidroizolatii terase VOGT: decopertari pneumatice
Rasina Impermax Hidroizolatii exterioare fundatie Strapungeri Impermeabilizarea betoanelor Contact/Oferte

RADMYX

hidroizolarea betonului prin cristalizare

Prezentarea produsului

Domenii de utilizare

Instructiuni si documentatie

Radmyx - impermeabilizarea betonului din faza turnarii

Aditivul Radmyx este folosit in lucrari de hidroizolatii pentru constructii subterane: garaje, beciuri, demisoluri, pivnite, bazine de apa subterane


O turnare a betonului aditivat cu Radmyx si ale carei etape au fost executate corect (cofrare, amestecul agregatelor, punerea in opera executata in intervalul de timp optim, vibrare corecta), discontinuitatile au fost etansate corect iar perforatiile au fost si ele inchise, asigura de la sine o hidroizolare excelenta.

Impermeabilizarea fudatiilor in toata masa prin aditivare cu Radmyx este psobila datorita proprietatii aditivului de a cristaliza la contactul cu apa din betonului in timpul turnarii.

Cristalele de radmyx vor ocupa porii din beton in urmatoarele 6 - 7 zile ulterioare turnarii. Betonul rezultat va fi impermeabil pentru toata durata sa de viata.

Aditivarea betonului cu Radmyx este recomandata in cazul elementelor de constructie care nu sunt supuse amplitudinilor termice ridicate (fundatii turnate din beton aditivat, puturi de lift, radiere cu miez plin, canale, tunele, baraje, rezervoare de apa).

Download fisiere documentatie

Hidroizolatii lichide

Sistemul Radcrete

Masterstop (cordon bentonitic)

Apr.2024 Aquastop - Hidroizolatii Perfecte | Cautare |

materiale pentru hidroizolatii