Aquastop - hidroizolatii perfecte
Hidroizolatii subsol Pardoseala baie si balcon. Hidroizolatii terase Unelte pentru decopertari
Rasina Impermax Hidroizolatii exterioare fundatie Strapungeri Impermeabilizarea betoanelor Contact/Oferte

IMPERMAX

rasina poliuretanica cu aplicare lichida

Prezentarea produsului

Domenii de utilizare

Instructiuni si documentatie

Rolul inginerului specialist in hidroizolatii

O solutie de hidroizolate presupune o analiza corecta din partea unui profesionist

Este foarte important sa fie inteles faptul ca simpla aplicare a unor materiale hidroizolante fara o analiza si un diagnostic corect, poate fi riscanta.

Informatiile publicate in acest site despre fiecare din materialele folosite (Radmyx scris uneori si "Radmix", Impermax, Radcon Formula 7, Radguard, Masterstop, Klentzone, Stavon, Expres Poly System, etc) au rolul de a explica specialistilor si chiar nespecialistilor modul in care actioneaza aceste produse de hidroizolare.

Lucrarea de hidroizolare a unei cladiri este in schimb o etapa mult prea importanta pentru a fi executata conform unor informatii citite pe Internet si care au fost poate intelese corect sau nu. Aproape de fiecare data in santier se intalnesc aspecte observate usor de un specialist si trecute cu vederea de cineva cu mai putina experienta.

Rolul inginerului specialist in hidroizolatii presupune:

Cunoasterea produselor de hidroizolare

Cunoasterea caracteristicilor produselor si a modului in care acestea se comporta in diferite conditii de aplicare, temperatura, umezeala, etc. Este vital sa fie cunoscute conditiile in care un produs poate asigura hidroizolarea.

Experienta de santier

Pregatirea teoretica bazata pe documentatii nu este suficienta. Experienta dobandita in urma unui numar mare de lucrari diferite este cea care permite alegerea unor solutii corecte. Aceasta experienta ajuta chiar specialistul in hidroizolatii sa explice clar beneficiarului care sunt avantajele si dezavantajele aplicarii unor solutii diferite. Clientul poate alege in final o solutie dar rolul inginerului de hidroizolatii este sa expuna solutiile si sa o RECOMANDE pe cea potrivita.

Analiza si particularizarea solutiei

Alegerea unei solutii pentru lucrarea executata se va face dupa o analiza a situatiei din teren. Rolul discutiilor telefonce intre viitorul beneficiar si specialistii nostri este acela de a identifica oportunitatea deplasarii in locatie. Aquastop poate asigura o plaja larga de solutii de hidroizolare dar exista situatii in care este nevoie de alte specializari (ex: infiltratii de apa printr-un acoperis al carei invelitoare metalica a fost montata incorect). Pentru a aplica un prin filtru, o prima discutie telefonica poate fi utila.

Estimarea costurilor lucrarii

Costul unei lucrari de hidroizolare poate deveni un factor decisiv in alegerea solutiei. Specialistul trebuie sa puna la dispozitia beneficiarului costurile estimative ale lucrarii pentru cele cateva scenarii posibile.

Asadar, cei interesati pot obtine o oferta pentru vanzarea separata a produselor de hidroizolare dar va recomandam ca intreaga lucrare sa fie executata de Aquastop (analiza situatiei din santier si aplicarea produselor hidroizolante cu personal calificat si cu experienta).

Pentru a va putea oferi mai multe informatii, va rugam sa completati formularul nostru de contact >>

Cu multumiri,

ing Dobre Marian

Download fisiere documentatie

Hidroizolatii lichide

Sistemul Radcrete

Masterstop (cordon bentonitic)

Jan.2022 Aquastop - Hidroizolatii Perfecte | Cautare |

template-text-only.php